Taukojumppamuistutin

< 1 minuutin lukuaika // Kirjoitettu:

25

Työskentelyaika

5

Tauon pituus

25:00

Paina nuolta aloittaaksesi!


Tässä työkalu istumisen tauottamiseen toimistossa. Voit itse valita kuinka pitkän ajan päästä ajastin hälyttää nousemaan tuolista. Oletuksena oleva ajanjakso, 25 minuuttia on pomodoro-ajanhallintatekniikan perinteisiin perustuva aika, jonka jälkeen on 5 minuutin tauko. Tauonkin pituutta voit muuttaa.

Tämä sivu kannattaa jättää taustavälilehteen, tai avata omaan ikkunaansa, jolloin näet selaimen otsikossa kuluvan ajan ja kuulet tai näet muistutuksen.

Jumppaliikkeisiin ideoita esimerkiksi allaolevasta videosta, jonka mukana voit tehdä harjoitteita. Mikäli et jaksa tehdä koko ohjelmaa, nouse silti ainakin ylös hälytyksen huomatessasi ja kohenna asentoasi.


Inspiraation työkalun tekemiseen toi YLE:n äskettäinen artikkeli jumppakokeilusta, jossa työyhteisön jäsenten kokema niskakipu oli vähentynyt päivittäisellä taukojumppamuistutuksella, ja tekemällä taukojumppaa.

Jos ajastin ei tunnu toimivan, kokeile laittaa javascript selaimesta päälle ja hyväksyä tämän sivuston scriptit. Chromella ja sen johdannaisilla laskuri vaikuttaa tarkalta, muilla selaimilla voi olla ongelmia.